uitnodiging kunstroute 10 en 11 juni 2017

UITNODIGING

Kunstmanifestatie 10 en 11 juni 2017

Hallo mede kunstenaars

 

Zoals elk jaar organiseren wij een kunstmanifestatie op 10 en 11 juni 2017

U kunt zich bij deze opgeven via ( bijlage) het aanmeldingsformulier of een mail met uw naam ,adres, telefoonnummer, locatie en eventuele website en foto (jpg bestand)

U kunt kiezen uit twee opties.

  • Exposeren van uw werk in het land en tuinbouwmuseum “Mea Vota” op 10 en 11 juni van 12.00 tot 17.00u De bedoeling is dat je 4 a 5 nieuwe ( of nog niet geëxposeerde werken) op vrijdag 9 juni ophangt of neerzet . Het is ook mogelijk om in een gerenoveerde kas te exposeren.
  • Expositie op locatie ook op 10 en 11 juni van 12.00 tot 17.00u, in je huis/tuin/ kerk of atelier of andere ruimte. Deze locatie komt dan in een kunstroute die bij MeaVota begint en op een folder staat. U kunt natuurlijk ook met meerdere mensen op een locatie staan. We willen dit jaar de kunstroute compact houden en we behouden dan ook het recht om de locatie te verplaatsen of te weigeren. We kunnen ook eventueel bemiddelen als je op een locatie wil., meerdere mensen op een locatie trekt meer mensen.

Kosten 20 euro per persoon voor de administratie en drukwerk (voor  folders en posters en gebruik beach flags in huis stijl), dit drukwerk wordt ook onder de deelnemers verspreid en professioneel gedrukt.

Overmaken op NL 58 INGB 0003 542677 t.n.v. L. de Haardt MeaVota.

Inlever datum uiterlijk 1 april

Bij het aanmeldingsformulier graag een foto ( jpg bestand) van een nieuw werk of een die representatief is voor je werk .

 

met creatieve groet, Louise

 

Namens Kunstplatform Kunst in Mea Vota