uitnodiging 2020

UITNODIGING

Kunstmanifestatie 6 en 7 juni 2020

Hallo mede kunstenaars

 

Ook dit jaar organiseren wij een kunstmanifestatie op 6 en 7 juni 2020 en wel voor de TIENDE keer. We willen er daarom een extra feestelijk tintje aan geven met extra activiteiten .

Wij denken aan:

  • De mogelijkheid voor bezoekers (kinderen en/of volwassenen) om een kleine workshop te volgen op locatie. Kun en wil je dan doen op jou locatie, geef het dan door bij aanmelding.

  • Wil je laten zien hoe je werk tot stand komt?

  • We zoeken voor de locaties muziek, live muzikanten, koor,  solist o.i.d. Weet je iemand of heb je voor jouw locatie iets geregeld, laat het even weten.

  • Een jubileumboekje met informatie over alle kunstenaars.

  • Beperkt toelaten van gast exposanten voor meer diversiteit.

 

Wil je iets extra’s doen op jouw locatie? Laat het tijdig weten, zodat we het in het programma kunnen zetten.

 

Kunstroute

U kunt zich opgeven via een reactie op deze mail ( kunstinmeavota@hotmail.nl ) met uw naam, adres, telefoonnummer, locatie en eventuele website en foto (jpg bestand), foto van jezelf, levensloop of een stukje over je werk. 

U kunt kiezen uit twee opties

  1. • Exposeren van uw werk in het land en tuinbouwmuseum “Mea Vota” op 6-7 juni van 12.00 tot 17.00 uur. De bedoeling is dat je 4 à 5 nieuwe (of nog niet geëxposeerde werken) op donderdag 5 juni ophangt  of neerzet. Het is ook mogelijk om in een gerenoveerde kas te exposeren. Het is de bedoeling dat je tijdens de gehele expositie aanwezig bent zodat bezoekers ook vragen kunnen stellen over je werk. Er komt dus geen rooster.

2. Expositie op locatie ook op  6-7 juni van 12.00 tot 17.00u, in je huis, tuin, kerk, atelier of andere ruimte in Huissen en Angeren. Deze locatie wordt dan in de kunstroute opgenomen, die bij MeaVota begint en komt ook in de folder te staan. U kunt natuurlijk ook met meerdere mensen ( dat is aan te bevelen) op één locatie staan.

 

We willen ook dit jaar de kunstroute compact houden en we behouden ons dan ook het recht voor om de locatie te verplaatsen of te weigeren. Eventueel kunnen we bemiddelen wanneer je op een andere locatie wilt exposeren dan bij Mea Vota. Onze ervaring is dat meerdere exposanten op een locatie ook meer bezoekers trekt.

Voorwaarden;

De kosten voor deelname zijn € 25,-. Dit is voor de administratiekosten en promotiemateriaal ( 100 folders, 4 (A3) posters en gebruik beach flags/ vlag in huis stijl). Het drukwerk om de kunstroute te promoten wordt onder de deelnemers verspreid.

Dit bedrag graag voor 1 april overmaken op NL 58 INGB 0003 542677 t.n.v. L. de Haardt MeaVota. Je ontvangt geen aparte nota.

Iedere kunstenaar verplicht zich om één kunstwerk in het tuinbouwmuseum op te hangen. voor de overzichtstentoonstelling.

Jubileumboekje;Van iedereen willen we graag een foto van jezelf en een goede foto van je laatste werk, e.v.t. je website adres, een klein stukje informatie over jezelf, je kunst en andere bijzondere dingen.. Deze foto/ tekst gebruiken we op de website/folder, in het jubileumboekje en op de Facebook pagina. Aanleveren foto’s en teksten voor het jubileumboekje kan tot uiterlijk 1 april 2020 ( maximaal 100 woorden)

Aanmelden voor de kunstroute via de mail kan tot uiterlijk 1 april 2020.

 

Met creatieve groet, Gemma,Connie, Stef en Louise

Namens Kunstplatform Kunst in Mea Vota

www.kunstinmeavota.info