nieuwsbrief maart 2012

Nieuwsbrief maart 2012

Kunst in de Etalage

Van 20 april t/m koopzondag 6 mei is er weer Kunst in de Etalage in samenwerking met de Ondernemersvereniging Huissen Centrum. Heb je meer dan voldoende werk dan is er nog de mogelijkheid, om in overleg met de winkelier, werk tot/met 13 mei te laten hangen. Pluspunt is dat er dan ook werk van je in de kom van Huissen hangt tijdens de Kunstroute.

Inrichten vrijdag 20 en zaterdag  21 april. Ophangen gebeurt in overleg met de winkelier.

Wie hier aan mee wil doen, moet dit voor 31 maart doorgeven op kunstinmeavota@hotmail.nl. Of je werk geplaatst wordt, hangt af van het aantal winkeliers dat zich opgeeft. Na 6 april wordt de definitieve lijst bekend gemaakt en weet je of je mee kunt doen en bij welke winkel je komt te hangen.

Tijdens de Koopzondag van 6 mei wil de Ondernemersvereniging op de markt een soort “Place du Tertre”maken. Ook hiervoor zoeken we kunstenaars, om met hun ezel en schildersspullen te gaan zitten. A.u.b. opgeven op kunstinmeavota@hotmail.nl .

Financiën

Er is een bankrekening geopend waarop de €15,- moet worden gestort. Voor 25 maart dient dit te gebeuren.

Sponsoring

Wie wil kan Kunst in Mea Vota ook sponsoren. Wanneer je vanaf  €50,- stort komt je naam of logo op de folder. Hiervan worden er dan 2500 gedrukt en verspreid tijdens het Kunst in de Etalage en Kunst in Mea Vota manifestatie.  Hiervoor een extra bericht sturen aan kunstinmeavota@hotmail.nl met eventueel logo. Dit dient voor 6 april bij ons bekend te zijn.

De Ondernemersvereniging onderschrijft dit initiatief. De flyers en posters voor Kunst in de Etalage wordt door hen gedrukt in overleg met het Kunstplatform.

Opening Kunst in Mea Vota

Wethouder Theo Janssen en Mieke Bles hebben beide toegezegd om de opening op vrijdag 11 mei om 15 uur te doen. Wij rekenen op al jullie aanwezigheid. Voor een hapje en drankje  wordt gezorgd.

Tot de volgende nieuwsbrief

Namens het Kunstplatform

Cor Melchers en Jacqueline Bakker