Nieuwsbrief maart 2013; Nieuws over kunst in de etalage!

Het bestuur van Kunstplatform Mea Vota,  heeft  na  beraad,   35 deelnemers  voor deelname aan de derde versie van ,,Kunst in de Etalage’’ manifestatie gevonden.

De gehele maand mei 2013 , zullen werken  bij een van de opgegeven winkeliers in  een  winkel/vitrine(s) tentoon gesteld worden . De lijst met winkeliers is tot op heden nog niet af. Zodra dit wel het geval is, zullen wij u de  complete lijst met koppelingen  kunstenaar-winkelier bekend maken. Te verwachten is, dat dit voor de maand april  dan al is gebeurd.

Informatie voor de deelnamers;

Eind april, maar niet eerder dan 26 april kunt u uw winkelier ZELF raadplegen en afspraken maken over  plaatsing,  toegankelijkheid ,de opruimdag  etc.  De opruimdag moet uiterlijk 2 juni hebben plaatsgevonden. Uiteraard in goed overleg met de winkelier.

Wat betreft  evt.  verzekeren van uw kunstwerken, kunt u het beste de winkelier raadplegen. Bijna alle winkeliers hebben een inboedel/schadeverzekering.. Wij als organisatie verzekeren niets of  niemand. En achten ons niet verantwoordelijk voor evt. schade of diefstal voor tijdens en na de ,,kunst in de etalage,,periode.

Nogmaals ,nog even geduld en u wordt verder geïnformeerd over een fraai  Huissens  Kunstprojec t ,,Kunst in de etalaga 2013’’.

Namens  Kunstplatform Mea Vota,

Martha van Geelen en Cor Melchers