info kunst in de etalage

Huissen 30 mei 2014 ,

Beste Huissense Kunstenaars die deelnemen aan Kunst in de Etalage,

Op dit moment zijn bijna alle winkeliers voorzien van een poster in standaard met jullie naam en telefoonnummer er op. De allerlaatsten (horeca-plekken) komen  vanavond aan de beurt .

Bovendien hebben alle winkeliers ieder 50 flyers gekregen om uit te delen. Ook ligt er bij de winkelier een pakketje van 50 flyers voor elke kunstenaar klaar .Aan de voorkant staat ons logo met titeltekst. Aan de achterkant al onze namen van de kunstenaars die meedoen. Zodanig, dat de namen precies achter de naam van de winkel(s) staat. Voor degenen die nog niet zover waren, neem gerust aankomende week contact op. Zodat het vrijdag  6 JUNI van start kan gaan .

Ook wil ik jullie nogmaals vragen, om je op te geven voor de afsluitende Place du Tetre, een buitengebeuren met hoe je kunst maakt , gewoon op het bomenpleintje voor de oude Albert Heijn. Je kunt met een klapstoel, een klaptafeltje en wat spullen het publiek demonstreren hoe jij schildert of beeldhouwt. Het is op Zondagmiddag  13 Juli van 12.00 uur tot 17.00 uur. De middenstandsvereniging Huissen verwacht min of meer terecht, dat we ,na 5 weken gratis exposeren in hun etalages , hiervoor ook zijn warm te maken….

Probeer ook kunstenaars buiten Huissen hierin te betrekken, of Huissenaren die niet met Kunst in de etalage hebben meegedaan.

Geef je op en bel met: Cor Melchers tel: 026-3257425 of mail: c.melchers@online.nl .

Of met Martha van Geelen , tel: 026-3251720 ,of met Marianne Charbon (,t Wijnhuys) 026-3257065Of mobiel: 0646206010

Met vriendelijke groet en heel veel succes toegewenst met Kunst in de Etalage 2014,