Expo Huissen 700

Beste Kunstenaars die mee willen doen met:  Expo Huissen 700

Via  Hendrik-Jan van Kan , van Huissen 700 , is bekend geworden dat de plaatsingsdagen a.s  donderdag en vrijdag 5 en 6  juni in het oude gemeentehuis is..

Hij is dan in het oude gemeentehuis  in de kerkstraat aanwezig, of zo nodig  in de buurt (buiten op het plein) actief met voorbereidingen. Je kunt bij hem terecht voor toegang in het gebouw. Je moet hem daar kunnen vinden voor de sleutel . Hij is mobiel ook te bereiken.

Voor de volwassen amateurkunstenaars is een 3 tal lokalen aangewezen op de BEGANE GROND van het gebouw. Het is hoofdzakelijk aan de andere kant van het claustrum( binnentuin) ;recht tegenover de oude balie, en aan de straatkant (binnen uiteraard) van het gebouw.

Er zijn geen meubels en stoelen etc. Om iets te plaatsen, moet je gebruik maken van bestaande spijkers, of zelf een ezel of podium meenemen( bij beelden bijv.)

De expositie begint zaterdag. De opening is om 13.00 uur. Ook Zondag is de expositie voor publiek geopend.

2e Pinksterdag kan worden gebruikt als ophaaldag. Met een uitloop op dinsdagmorgen 8 juni tot uiterlijk 10.00 uur  .

Hier zijn jullie al eerder over geínformeerd.

Er is gedurende de plaatsing en de expositieduur wel bewaking. Echter plaatsing en ophalen geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.

We gaan er van uit dat veel kunstmakende Huissenaren van dit initiatief gebruik zullen maken. Zo kunnen ook de amateurkunstenaars, rijp of groen , met iedereen mee doen. Het is een uniek concept met een specifiek  uitgangspunt: Huissen 700 jaar stad !!!

Hier volgen nogmaals zijn gegevens, als je met hem nog iets wil overleggen of vragen:

H.J. (Hendrikjan) van Kan

a  Jonkheer van Pallandtlaan 6

p  6851 NN  HUISSEN

t   026 325 90 61

m 063 045 87 04

e  hjvankan@gmail.com

Namens Kunstplatform Mea Vota ,     Cor Melchers (voorzitter).